16/6: Sommervibber i Vestby

Velkommen til «Sommervibber i Vestby», en uformell formiddag med live musikk, gode nyheter og sommerlig servering. ❤️

Bli med å feire Gud, vennskap og livet før vi tar ferie.🌞

Tid: Søndag 16. juni kl. 12:00
Sted: Rådhusgata 20, Vestby


En kirke uten vegger, tro uten religion og kjærlighet uten fordømmelse.

Les mer

Alle er inkludert!

«Jesus har frelst hele verden». Alle mennesker er inkludert i Jesu liv, død og oppstandelse!

Les mer

Velkommen

Vi ønsker spesielt velkommen deg som er nyinnflyttet, enslig, gift, fraskilt, homofil, rik, farget, eller fremmedspråklig.

Les mer

Hva bygger du livet ditt på?

Hvis du lever for andres annerkjennelse, vil deres avvisning ta knekken på deg. Men hvis du bygger livet ditt på den ubetingede kjærligheten, vil du bli stående gjennom alt.

Les mer

En pappa og hans familie

Har du lagt merke til at barn ofte ligner på sine foreldre? Noen ganger ser de ut som små mini-kopier av dem.  Og i 1. Mosebok 1:26 sa Gud: «La oss lage mennesker i vårt bilde, så de ligner oss».

Les mer

Riv kirkeveggene!

Mange mennesker lever med vegger av religion, bud og uskrevne regler om hva man skal gjøre og ikke gjøre for å være god bra for Gud. Disse veggene skiller mennesker fra hverandre. Du har de som er innafor, og de som er utafor. Begge gruppene lider. De som lever innesperret av religionens vegger går glipp …

Les mer

Kjenner du Gud?

I 2007 skrev Barack Obama selvbiografien «Dreams From My Father». Den har jeg lest, og den har gitt meg kunnskap om den tidligere presidenten i USA. Likevel kjenner jeg ikke Barack Obama.

Les mer

Hvor er din tro?

Alle mennesker opplever utfordringer i livet. Noen er små, noen er store og noen virker uoverkommelige. Mange troende har i ulike situasjoner opplevd å få tilbakemeldinger om at «du må bare tro mer» eller «du må tro hardt nok» så løser det seg. Ingen ting er mer nedbrytende enn dette.

Les mer

Den gode Far

De forstod ikke hvor høyt faren elsket dem, og hvilke privilegier de hadde som hans sønner En mann hadde to sønner. Begge sønnene bodde hjemme. Faren elsket dem uendelig høyt, og unnet dem alt godt. DEN YNGSTE SØNNEN var temperamentsfull og oppfarende. Han ønsket å leve livet og ha det moro, men trodde ikke at …

Les mer

Hvem er jeg?

Har du noen gang lurt på og stilt deg det spørsmålet: «Hvem er jeg?»

Les mer