Drømmer og visjoner om et «Godt nytt år!»

Her i huset har vi ikke nyttårsforsetter. I stedet har vi nyttårsønsker, drømmer, visjoner og planer.

Forskjellen er stor. Det handler om «gode intensjoner» vs «overbevisning fra hjertet».

Nyttårsforsetter er «gode intensjoner» om å gjøre ting du overhodet ikke har lyst til, men som er definert som det riktige å gjøre. De holder en uke. Akkurat lenge nok til at du rekker tegne et støttemedlemskap på SATS.

Ønsker, drømmer, visjoner og planer er derimot ikke basert på «gode intensjoner», de er basert på lyst og overbevisning. Drivkraften er ikke å gjøre andre mennesker til lags, eller tilpasse oss samfunnets normer. Nei, dette er noe vi med hånden på hjertet virkelig kan si «Vi vil!» til.

Vi har i flere år hatt en tradisjon der vi skriver ned våre «nyttårsønsker» på ballonger som vi henger i taket, og i en liten bok. Når vi blar tilbake i den boka er det fantastisk å se hvordan det ene ønsket etter det andre har gått i oppfyllelse. Noen av dem gjaldt oss selv, andre familie og venner. Flere av ønskene vi har fått oppfylt er definitivt i kategorien mirakler.

Vi tror på å løfte våre ønsker, drømmer og lengsler opp til Gud. Ikke bare til nyttår, men hele året. Det blir bønnesvar av slikt.

I år har vi mange heftige nyttårsønsker. Blant disse er oppstarten av en kirke i Vestby med fokus på Guds nåde og ubetingede kjærlighet.

2018 kommer til å bli et utrolig spennende år, og vi gleder oss veldig til å ta fatt på det.

The best is yet to come!

Godt nyttår fra Fred og Tanja.

Del siden videre via .