David Åleskjær gjør comeback!

3. februar får Kingdomkirken i Vestby besøk av selveste David Åleskjær. Han er en velkjent blogger, forfatter, filmskaper, opprører, pønker og friluftsmann med teologiutdannelse.

De siste årene har David gjemt seg i de Hobølske skogene, hvor han har produsert bøker og blogginnlegg på løpende bånd. Bare av og til har han komme ut til sivilisasjonen for å dra på research-turer rundt omkring i verden – eller på konsert med favorittbandet The Cure.

David er ikke spesielt religiøst anlagt. Derimot er han genuint opptatt av forskjellen på Jesus og den kristne religionen.

Comeback etter 13 år!
Det er hele 13 år siden han sist stod bak en prekestol. Men nå har David igjen noe på hjertet som han vil dele med omverdenen.

Temaet for dagen blir: «Hva jeg vet – og hva jeg ikke vet»

Dette bare må du få med deg! Slik at når folk i fremtiden spør deg: Hvor var du da David Åleskjær kom ut av de Hobølske skoger og gjorde comeback på prekestolen etter 13 år? Så kan du svare: Jeg var der!

– Jeg tror Vår Skaper er langt mer opptatt av relasjon enn av prestasjon. Ikke fordi han trenger vårt vennskap, men fordi han ønsker det. Han er nemlig vår Far. Han trenger oss ikke, men han ønsker oss. Vi er barn som er ønsket fra tidenes morgen. Han elsker oss ikke for det vi gjør, men for det vi er: Hans barn. (David Åleskjær)

Sted: Rådhusgata 20, Vestby
Tid: Søndag 3. februar kl. 12:00
.

Del siden videre via .