Podcast/møteopptak

Du kan lytte til opptak fra møtene nedenfor. Du kan abonnere på dem via Spotify, iTunes, Google Podcast eller ved å legge inn rss-feeden i hvilken som helst annen podcast-app.

Takknemlighet – Fred J. Ødegård

Listen to Takknemlighet – Fred J. Ødegård#mikropod Takknemlige mennesker er lykkeligere, friskere og mer suksessfulle enn andre. I tillegg lever de lenger.

Bjelken i øyet gjør fryktelig vondt – Fred J. Ødegård

Listen to Bjelken i øyet gjør fryktelig vondt – Fred J. Ødegård#mikropod Når vi har det vondt svekkes ofte vår evne til å vise empati og nåde overfor andre. I stedet blir vi dømmende og aggressive. Men den beste medisinen mot både bjelker og fliser er kjærlighet.  

Det er lettere å kritisere, enn å stå for noe – Fred J. Ødegård

Listen to Det er lettere å kritisere, enn å stå for noe – Fred J. Ødegård#mikropod Det er lettere å finne feil hos andre, enn å stå for noe selv. Men det at noe er lett, betyr ikke at det er rett.

Det store puslespillet – Fred J. Ødegård

Listen to Det store puslespillet – Fred J. ØdegårdDet dukker ofte opp brikker som ikke passer helt inn i vårt teologiske puslespill. Da må vi se på fasiten. Bildet på forsiden av eska. Jesus på korset som ber: «Far, tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør».

True Crime: Tidenes krimgåte – Fred J. Ødegård

Listen to True Crime: Tidenes krimgåte – Fred J. Ødegård

Bibelen minner mye om krimbøker. De er full av blod og drap. Underveis i bøkene kommer det en del hint, og man prøver gjette seg til hvem morderen er, og hvilke motiver han har.

Men helt på slutten skjer det et siste spektakulært mord. Og så dukker det opp opplysninger som snur opp ned på alt vi har tenkt. Det gir oss nøkkelen til mysteriet. Gjerningsmannen og hans motiv blir avslørt. Og helten vinner selvsagt.

Og når vi vi med fasiten foran oss, ser tilbake til hintene tidligere i boka tenker vi: Ja, selvsagt var det sånn det var.

Shaken, not stirred – Tanja Dahl Ødegård

Listen to Shaken, not stirred – Tanja Dahl ØdegårdHva gjør du når du hører og hører, men Guds løfter ikke blir realisert?

Nådens rytme – Fred J. Ødegård

Listen to Nådens rytme – Fred J. ØdegårdSkape, spise og HVILE

Hjerteslag – Tanja Dahl Ødegård

Listen to Hjerteslag – Tanja Dahl Ødegård

Oppturer og nedturer – Livets rytme

...


Powerpont-slide med illustrasjon kan lastes ned fra her

Gode nyheter fortalt med fire ord – Fred J. Ødegård

Listen to Gode nyheter fortalt med fire ord – Fred J. ØdegårdGud snakker med alle mennesker, også de som ikke kjenner navnet Jesus. Han blir hverken engstelig eller sint, når noen tiltaler ham ved "feil" navn eller tilber ham på "feil" måte.❤️

Guds økonomi – Johnny Flem

Listen to Guds økonomi – Johnny FlemDenne søndagen underviste gjestepredikant Johnny Flem om forvalterskap og økonomi i et kristent perspektiv.

Living church = messy church – Fred J. Ødegård

Listen to Living church = messy church – Fred J. Ødegård

Når vi forstår at Jesu kjærlighet er altfor stor og inkluderende til å få plass i den snevre teologiske boksen vi har laget oss, vil det få konsekvenser. Det vil snu opp ned på hvordan vi møter andre mennesker, deres tro, åndelighet og søken.

---
Powerpont-presentasjon med illustrasjoner kan lastes ned her.

Gode nyheter fortalt med brød og vin – Fred J. Ødegård

Listen to Gode nyheter fortalt med brød og vin  – Fred J. ØdegårdJesus brukte måltidene til å inkludere dem som andre støtte bort. Han spiste mat og delte fellesskap med alle typer mennesker: Fattige, prostituerte, tiggere, kriminelle, tollere osv. Selv Judas fikk ta del i måltidet som symboliserer nåde og tilgivelse.

Jeg har gitt deg alt – Tanja Dahl Ødegård

Listen to Jeg har gitt deg alt – Tanja Dahl ØdegårdDin mottakelse av gaven vil glede og begeistre Han som har gitt deg den, like mye som gaven vil berike deg.

Hva bygger du livet ditt på? – Fred J. Ødegård

Listen to Hva bygger du livet ditt på?  – Fred J. ØdegårdHvis du lever for andres annerkjennelse, vil deres avvisning ta knekken på deg. Men hvis du bygger livet ditt på den ubetingede kjærligheten, vil du bli stående gjennom alt.

Når Gud blir for stor – Tanja Dahl Ødegård

Listen to Når Gud blir for stor – Tanja Dahl  Ødegård

Mennesker gjør seg selv store og Gud liten ved å begrense Hans kjærlighet og godhet og ved å opphøye betydningen av menneskers valg og oppførsel.

Gud er stor, men gjorde seg selv liten ved å bli menneske,for å vise oss hvor stor Han er.

By the rivers of Babylon – Fred J. Ødegård

Listen to By the rivers of Babylon – Fred J. Ødegård

2700 km hjemmefra: De forstod inderlig godt at de ikke var der de skulle være. ... (Hør sangen her: https://spoti.fi/2OMEsGp)

Once for all – Richard Hansen

Listen to Once for all – Richard HansenRichard Hansen LIVE: Tenk om det ikke fantes noen lov?

Mye lys og mye varme – Tanja Dahl Ødegård

Listen to Mye lys og mye varme – Tanja Dahl ØdegårdDet er bare et budskap og et språk som kan forvandle liv – og det er kjærlighet.

Living the Kingdom Life - Fred J. Ødegård

Listen to Living the Kingdom Life - Fred J. ØdegårdNår vi lever ut KINGDOM-livet som bor på innsiden av oss – sprer vi Guds godhet, nåde og ubetingede kjærlighet til menneskene rundt oss.

Himmelsk attitude - Tanja Dahl Ødegård

Listen to Himmelsk attitude - Tanja Dahl ØdegårdHoldningen din er broen mellom livet og troen.

Helbred syke (2:2) - Bernt A. Torgussen

Helbred syke (1:2) - Bernt A. Torgussen

Fri fra frykt - Tanja Dahl Ødegård

Listen to Fri fra frykt - Tanja Dahl ØdegårdHvordan kan du leve et fryktløst liv, i et samfunn preget av frykt?

Hvem er du? - Tanja Dahl Ødegård

Listen to Hvem er du? - Tanja Dahl ØdegårdHvem sier du at du er? Hvem sier Gud at du er?

Vekkelse 2.0 – Fred J. Ødegård

Listen to Vekkelse 2.0 – Fred J. Ødegård

«Vekkelse er et blaff, men Guds kjærlighet og nåde varer evig.»

PS! Visste du at vekkelse ikke er nevnt i Bibelen?

Du kan lytte til opptak fra møtene nedenfor. Eller du kan abonnere på dem via et podcast-program som f.eks. Spotify, iTunes, Google Podcast eller ved å legge inn rss-feeden inn hvilken som helst annen podcast-app.

Del siden videre via .