2/4: PåskeSpesial i Vestby

På selveste palmesøndag (2. april kl. 12:00 )  er det klart for PåskeSpesial i Vestby med besøk fra Nådekirka. Thor Ivar Hornnes (Norges sterkeste predikant) taler og Elisabeth Busch leder an i lovsang. Etter møtet setter vi oss til bords og spiser påskeluch sammen. 

Kingdomkirkens påskelunch har blitt en tradisjon vi setter stor pris. Da tar alle som kan med seg noe varm eller kald mat til felles bespisning. Og så sper vi på med det som mangler. Påskelunchene er alltid populære, og da kommer det også folk som ikke pleier å være her hver søndag.

Og i år som i fjor får vi besøk av en gjeng fra Nådekirka i Kristiansand, blant annet Thor Ivar Hornnes og Elisabeth Busch.

Elisabeth er leder for Nådekirka, og en dyktig pianist, sanger og låtskriver. I fjor holdt hun en nydelig minikonsert for oss, med egenskrevne låter. Vi gleder oss til å høre henne igjen.

Thor Ivar er en kjent nådepredikant og bibellærer. Han er også en ivrig bodybuilder, og driver eget treningssenter. For 30 år siden ble han Norgesmester i bodybuilding, og i fjor ble han igjen Norgesmester i sin klasse.
Da kom han også på pallen i den internasjonale Mr. Universe-konkurransen.

Norges sterkeste predikant er kjente for å forkynne Guds nåde og ubetingede kjærlighet.

På årets PåskeSpesial får du altså påfyll både til ånd, sjel og mage. Dette blir bra!

Av hensyn til servering trenger vi en oversikt over hvor mange som kommer. Derfor vil vi gjerne at du melder deg på ved å sende en sms til Tanja på 91337772. Husk også gi beskjed om hva du tar med av mat.

Påmeldingsfrist tirsdag 28. mars kl. 16:00.


Link til Facebook-arrangement: PåskeSpesial i Vestby

Del siden videre via .